Lid worden

Wat houdt lidmaatschap in?

Assistentie bij Onprettige Situaties

Onze getrainde medewerkers bieden hulp en ondersteuning in onplezierige situaties, zowel preventief als reactief.

Rapportages Bij Bijzonderheden

We houden u op de hoogte met gedetailleerde rapportages bij eventuele bijzonderheden in uw buurt.

Nachtelijke Surveillance Auto in de Wijk

Onze surveillanceteams patrouilleren actief in de nachtelijke uren (21:00 – 06:00 uur) om de veiligheid in Almere-Buiten te vergroten.

Controle Rondes Rond Uw Woning en Terrein

We voeren regelmatige controle rondes uit om uw eigendom te beschermen en ongewenste activiteiten te voorkomen. (let op! wij blijven toezicht houden via de openbare weg)

Inbraakpreventie

Onze aanwezigheid en surveillancetechnologieën dragen bij aan inbraakpreventie, waardoor uw woonomgeving veiliger wordt.

Noodnummer Surveillance Auto Voor Leden

Als lid heeft u toegang tot een speciaal noodnummer, waarmee u direct contact kunt opnemen met onze surveillanceteams.

Logistieke Hulp in de Nacht (Spoedpost)

Bij urgente situaties bieden we logistieke ondersteuning, zodat u snel kunt rekenen op onze hulp. Start uw auto niet (lege accu) komen wij u uiteraard assisteren.

EHBO + AED Aanwezig

Onze surveillance auto is uitgerust met een volledige EHBO-uitrusting en een AED, waardoor we snel kunnen handelen in geval van medische noodgevallen totdat professionele hulpverlening arriveert.

Bij een verdachte situatie, bel altijd 112!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor lidmaatschap bedragen slechts 14 Euro per maand, all-in. Na 6 maanden is het lidmaatschap per maand opzegbaar, zonder verborgen kosten bij hulp! We hebben het maandbedrag bewust laag gehouden, zodat iedereen de kans heeft om deel uit te maken van Surveillance Almere-Buiten. Klik op de onderstaande knop om direct lid te worden!

Als u lid bent geworden van OSJW zullen wij zsm contact opnemen om ons persoonlijk voor te stellen.

Leden aan het woord

Ontdek de ervaringen van leden in onze veiligheidscommunity. Van gemoedsrust tot tevreden glimlachen, lees wat onze gemeenschap te zeggen heeft over OSJW.

Ik ben al geruime tijd lid van OSJW, en ik ben buitengewoon tevreden over hun toewijding aan onze veiligheid. De regelmatige updates houden me goed geïnformeerd, en hun inspanningen om veiligheid naar de voorgrond te brengen, zijn bewonderenswaardig.
Als lid van OSJW voel ik me echt betrokken bij de gemeenschap. Ik waardeer de exclusieve voordelen die ze bieden. Het lidmaatschap heeft mijn bewustzijn vergroot en me de tools gegeven om bij te dragen aan een veiligere buurt.
OSJW is meer dan alleen een organisatie; het is een gemeenschap die zich inzet voor onze veiligheid. Het lidmaatschap geeft een gevoel van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Ik ben trots om deel uit te maken van dit initiatief.
Mijn zoontje werd in de nacht niet lekker na overleg met de spoedpost hebben de artsen besloten om hem toch te willen zien maar zonder vervoer was dat erg lastig dus OSJW heeft daar uitkomst in geboden.
Previous
Next

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek?

Bij lidmaatschap gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden, U kan OSJW niet aansprakelijk stellen tijdens het vervoer van personen of eventuele schade die ontstaat tijdens onze werkzaamheden.