Over ons

We versterken veiligheidsinitiatieven

Ons team bestaat uit mensen met een beveiligingsachtergrond, ehbo’ers en ervaringsdeskundigen, wij zijn tot de conclusie gekomen dat er nog veel te verbeteren valt in de wijk in het kader van veiligheid en willen met onze dienst samen met u als bewoners van het mooie Almere een veiligere woonomgeving creeren. De Politie en handhavers zijn duidelijk druk met de wat meer spoedeisende zaken maar laten door capiciteitsproblemen veel zaken liggen. De wijkagenten hebben minder tijd om zich specifiek bezig te houden met hun wijk en daardoor ontstaan er gaten in de wat minder spoedeisende zaken die duidelijk ook belangrijk zijn. OSJW wil op deze manier een brug slaan tussen de bewoners en de hulpdiensten en op deze manier u als bewoner te ondersteunen in de nachtelijke uren en zo het gat te vullen tussen de hulpdiensten en de inwoners van Almere.

Assistentie bij Onprettige Situaties

Onze getrainde medewerkers bieden hulp en ondersteuning in onplezierige situaties, zowel preventief als reactief.

Rapportages Bij Bijzonderheden

We houden u op de hoogte met gedetailleerde rapportages bij eventuele bijzonderheden in uw buurt.

Nachtelijke Surveillance Auto in de Wijk

Onze surveillanceteams patrouilleren actief in de nachtelijke uren (21:00 – 06:00 uur) om de veiligheid in Almere-Buiten te vergroten.

Controle Rondes Rond Uw Woning en Terrein

We voeren regelmatige controle rondes uit om uw eigendom te beschermen en ongewenste activiteiten te voorkomen. (let op! wij blijven toezicht houden via de openbare weg)

Inbraakpreventie

Onze aanwezigheid en surveillancetechnologieën dragen bij aan inbraakpreventie, waardoor uw woonomgeving veiliger wordt.

Noodnummer Surveillance Auto Voor Leden

Als lid heeft u toegang tot een speciaal noodnummer, waarmee u direct contact kunt opnemen met onze surveillanceteams.

Logistieke Hulp in de Nacht (Spoedpost)

Bij urgente situaties bieden we logistieke ondersteuning, zodat u snel kunt rekenen op onze hulp. Start uw auto niet (lege accu) komen wij u uiteraard assisteren.

EHBO + AED Aanwezig

Onze surveillance auto is uitgerust met een volledige EHBO-uitrusting en een AED, waardoor we snel kunnen handelen in geval van medische noodgevallen totdat professionele hulpverlening arriveert.

Bel in een noodsituatie of tijdens verdachte activiteiten altijd 112!

Almere's bescherming

Eerste Hulp:

OSJW biedt een snelle en professionele Eerste Hulp-service, waardoor u met een gerust hart kunt gaan slapen, wetende dat uw veiligheid onze hoogste prioriteit heeft.

Nacht Surveillance:

Onze deskundige nachtbewaking staat paraat om uw woning te beschermen terwijl u slaapt. Vertrouw op OSJW voor een goede nachtrust.

Inbraakpreventie:

Met de uitgebreide inbraakpreventieadviezen van OSJW neemt u proactieve stappen om uw eigendommen veilig te houden, omdat voorkomen beter is dan genezen.

Veilig Almere

Leden aan het woord

Ontdek de ervaringen van leden in onze veiligheidscommunity. Van gemoedsrust tot tevreden glimlachen, lees wat onze gemeenschap te zeggen heeft over OSJW.

Ik ben al geruime tijd lid van OSJW, en ik ben buitengewoon tevreden over hun toewijding aan onze veiligheid. De regelmatige updates houden me goed geïnformeerd, en hun inspanningen om veiligheid naar de voorgrond te brengen, zijn bewonderenswaardig.
Als lid van OSJW voel ik me echt betrokken bij de gemeenschap. Ik waardeer de exclusieve voordelen die ze bieden. Het lidmaatschap heeft mijn bewustzijn vergroot en me de tools gegeven om bij te dragen aan een veiligere buurt.
OSJW is meer dan alleen een organisatie; het is een gemeenschap die zich inzet voor onze veiligheid. Het lidmaatschap geeft een gevoel van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Ik ben trots om deel uit te maken van dit initiatief.
Mijn zoontje werd in de nacht niet lekker na overleg met de spoedpost hebben de artsen besloten om hem toch te willen zien maar zonder vervoer was dat erg lastig dus OSJW heeft daar uitkomst in geboden.
Previous
Next