Wijksurveillance Almere-Buiten

Nachtpatrouilles

Onze Surveillance auto is actief tijdens de nachtelijke uren, van 21:00 tot 06:00 uur, om de veiligheid in Almere-Buiten te beïnvloeden. Met een volledige EHBO-uitrusting en een AED aan boord, zijn onze medewerkers getraind om snel en effectief te handelen in het geval van nood.

Daarnaast is de auto uitgerust met meerdere buitencamera’s en GPS-apparatuur, waardoor we preventief kunnen optreden tegen criminaliteit. Deze technologie stelt ons in staat om snel te reageren en de veiligheid van onze gemeenschap te vergroten.

Assistentie bij Onprettige Situaties

Onze getrainde medewerkers bieden hulp en ondersteuning in onplezierige situaties, zowel preventief als reactief.

Rapportages Bij Bijzonderheden

We houden u op de hoogte met gedetailleerde rapportages bij eventuele bijzonderheden in uw buurt.

Nachtelijke Surveillance Auto in de Wijk

Onze surveillanceteams patrouilleren actief in de nachtelijke uren (21:00 – 06:00 uur) om de veiligheid in Almere-Buiten te vergroten.

Controle Rondes Rond Uw Woning en Terrein

We voeren regelmatige controle rondes uit om uw eigendom te beschermen en ongewenste activiteiten te voorkomen. (let op! wij blijven toezicht houden via de openbare weg)

Inbraakpreventie

Onze aanwezigheid en surveillancetechnologieën dragen bij aan inbraakpreventie, waardoor uw woonomgeving veiliger wordt.

Noodnummer Surveillance Auto Voor Leden

Als lid heeft u toegang tot een speciaal noodnummer, waarmee u direct contact kunt opnemen met onze surveillanceteams.

Logistieke Hulp in de Nacht (Spoedpost)

Bij urgente situaties bieden we logistieke ondersteuning, zodat u snel kunt rekenen op onze hulp. Start uw auto niet (lege accu) komen wij u uiteraard assisteren.

EHBO + AED Aanwezig

Onze surveillance auto is uitgerust met een volledige EHBO-uitrusting en een AED, waardoor we snel kunnen handelen in geval van medische noodgevallen totdat professionele hulpverlening arriveert.

Let op bel in geval van nood altijd 112!

Directe Hulp, Directe Veiligheid!

Leden van OSJW profiteren van exclusieve voordelen. Ze krijgen toegang tot een noodnummer, waardoor ze direct contact kunnen opnemen met onze surveillance-eenheid. Door lid te worden, draag je actief bij aan de algemene veiligheid van onze buurt en geniet je van belangrijke voordelen op het gebied van veiligheid en ondersteuning.
Sluit je vandaag nog aan bij OSJW Almere-Buiten en werk samen met ons aan een veiligere en beter beveiligde omgeving voor iedereen! Neem contact met ons op om lid te worden en ontdek de gemoedsrust die onze surveillancediensten kunnen bieden.

In deze wijken zijn wij actief

Leden aan het woord

Ontdek de ervaringen van leden in onze veiligheidscommunity. Van gemoedsrust tot tevreden glimlachen, lees wat onze gemeenschap te zeggen heeft over OSJW.

Ik ben al geruime tijd lid van OSJW, en ik ben buitengewoon tevreden over hun toewijding aan onze veiligheid. De regelmatige updates houden me goed geïnformeerd, en hun inspanningen om veiligheid naar de voorgrond te brengen, zijn bewonderenswaardig.
Als lid van OSJW voel ik me echt betrokken bij de gemeenschap. Ik waardeer de exclusieve voordelen die ze bieden. Het lidmaatschap heeft mijn bewustzijn vergroot en me de tools gegeven om bij te dragen aan een veiligere buurt.
OSJW is meer dan alleen een organisatie; het is een gemeenschap die zich inzet voor onze veiligheid. Het lidmaatschap geeft een gevoel van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. Ik ben trots om deel uit te maken van dit initiatief.
Mijn zoontje werd in de nacht niet lekker na overleg met de spoedpost hebben de artsen besloten om hem toch te willen zien maar zonder vervoer was dat erg lastig dus OSJW heeft daar uitkomst in geboden.
Previous
Next